آموزش ورود به پروفایل و مشاهده دوره
تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه

تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه

تصویر سارا حیدری

سارا حیدری

تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه

آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده است که از ماشین خود در یک پارکینگ دور شوید، سپس برگردید تا آن را بررسی کنید. زیرا یادتان نمی‌آید که آن را قفل کرده‌اید  یا نه؟ آیا تا به حال برایتان پیش آمده که ساعت‌ها بر سر مشکلی عذاب بکشید و در نهایت تسلیم شوید. اما مدتی بعد در حالی کار دیگری انجام می‌دهید، پاسخ به ذهن شما بیاید؟ این اتفاقات نمونه‌هایی از کارکرد ضمیر ناخودآگاه شما هستند. ضمیر ناخودآگاه شما کاملاً قادر است که با استفاده از بدن شما اقداماتی را بدون هیچ ورودی آگاهانه آغاز و انجام دهد. ذهن ناخودآگاه نقش بسیار مهمی را در کیفیت زندگی ما ایفا می‌کند. در حقیقت برای داشتن یک زندگی بهتر و شادتر باید روی ناخودآگاه ذهن خود کار کنیم. تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه یکی از بهترین راهکارهایی است که می‌توان از آن برای داشتن زندگی بهتر استفاده کرد. مطالب پیشنهادی: قانون جذب چیست تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه

معجزه نوشتن و اثر آن بر روی ضمیر ناخودآگاه

معجزه نوشتن و اثر بر روی ضمیر ناخودآگاه موضوعی است که در تحقیقات علمی مورد بررسی قرار گرفته است. با نوشتن رویاها و اهداف خود 42 درصد بیشتر احتمال دارد که به آن‌ها برسید. توضیح این موضوع به نحوه عملکرد مغز ما مربوط می‌شود. همانطور که می‌دانید مغز دارای یک نیمکره چپ و یک نیمکره راست است. اگر به یکی از اهداف یا رویاهای خود فکر کنید، فقط از نیمکره راست مغز خود که مرکز تخیل شماست استفاده می‌کنید. اما، اگر به چیزی فکر کنید که می‌خواهید، و سپس آن را یادداشت کنید، به قدرت نیمکره چپ مبتنی بر منطق خود نیز دست می‌زنید. بنابراین به آگاهی خود و هر سلول بدن خود سیگنالی می‌فرستید که می‌گوید: «من این را می‌خواهم، و منظورم این است!» از سوی دیگر تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه نیز رسیدن به خواسته‌ها را تقویت می‌کند. نوشتن، ضمیر ناخودآگاه شما را به روی «دیدن» فرصت‌هایی باز می‌کند که اگر تنها درگیر فکر کردن درباره اهدافتان باشید، نمی‌توان آنها را مشاهده کرد. عمل نوشتن اهداف، به سطحی از وضوح نیاز دارد که فکر کردن به آنها نیازی به آن ندارد. تمرین نوشتن همچنین را که در طول روز روی آن تمرکز می‌کنید تغییر می‌دهد. از جمله آگاهی شما در مورد فرصت‌هایی که درست در مقابل شما هستند. مطالب پیشنهادی: رابطه قانون جذب و ضمیر ناخوداگاه

 ارتباط نوشتن و ضمیر ناخودآگاه

ارتباط نوشتن و ضمیر ناخودآگاه موضوعی جالب و شگفت انگیز است. ضمیر ناخودآگاه ما اطلاعات و ایده‌های زیادی را جذب می‌کند، که بسیاری از آنها حتی از ذهن خودآگاه ما عبور نمی‌کنند.  این موضوع ذهن ناخودآگاه را به منبعی عالی برای ارسال ایده‌ها بر روی کاغذ یا روی صفحه تبدیل می‌کنند. همچنین نوشتن به شما این امکان را می‌دهد که به احساسات و افکار ناخودآگاه خود دست پیدا کنید. در حقیقت تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه را می‌توان درک بهتر احساسات و ایده‌هایی که در این بخش از ذهن وجود دارد قلمداد کرد.  

نقش نوشتن برای زندگی بهتر

طبق تحقیقات روان‌شناسی، نوشتن منظم می‌تواند در تقویت حس کنترل و خوش‌بینی به افراد کمک کند. نوشتن همچنین افکار و احساسات  را سازماندهی و کرده و تأثیرات مثبت عاطفی، زیست‌شناختی و اجتماعی ارائه می‌دهد. تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه یکی دیگر از نقاط مثبت نوشتن برای داشتن زندگی بهتر است. نوشتن باعث می‌شود ارتباط مفید و موثری را با ذهن ناخودآگاه خود برقرار کنیم. بنابراین، به نظر می‌رسد که نوشتن ممکن است یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین راه‌ها برای افزایش قابل توجه شادی، عزت نفس و بهره‌وری شما باشد – نوشتن می‌تواند شما را به شغل و زندگی شخصی که آرزویش را داشتید نزدیک‌تر کند.      

تاثیر نوشتن و افزایش انگیزه

تاثیر نوشتن و افزایش انگیزه یکی دیگر از تاثیرات نوشتن برای داشتن زندگی بهتر است. نوشتن اهداف باعث می‌شود تا آن‌ها را به صورت ملموس و عینی مشاهده کنیم. در حقیقت با نوشتن اهداف آن‌ها را امکان پذیر و قابل دسترس می‌‌کنیم‌. این موضوع انگیزه ما برای رسیدن به اهداف را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر آگاهی از انگیزه‌های پنهانی ما، دیگر تاثیر نوشتن بر ضمیر ناخودآگاه است. خیلی اوقات، ما کاری را انجام می‌دهیم بدون اینکه به طور کامل بفهمیم چرا آن کار را انجام می‌دهیم. در مورد آن فکر کنید. هر چند وقت یکبار وقتی کسی از شما می‌پرسد “چرا این کار را کردید” پاسخ می‌دهید “نمی‌دانم”؟ این نشان دهنده عدم آگاهی از ضمیر ناخودآگاه است. وقتی درباره فرآیند تصمیم‌گیری خود می‌نویسید، به‌طور خودکار از «چرایی» آن آگاه‌تر می‌شوید. در حقیقت از طریق نوشتن با انگیزه‌های ناخودآگاه خود ارتباط برقرار کرده و آن‌ها را کنترل خواهید کرد.

.نوشتن باعث می‌شود تا ضمیر ناخودآگاه ما فرصت‌های رسیدن به اهدافمان را بهتر و بیشتر تشخیص دهند. 

نوشتن با افزایش خوشبینی و تقویت حس کنترل در افراد، میزان رسیدن آن‌ها به اهدافشان را تا 42 درصد افزایش می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
دسته‌های دوره های آموزشی