آموزش ورود به پروفایل و مشاهده دوره
تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند

تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند

تصویر سارا حیدری

سارا حیدری

هر فردی ممکن است ثروتمند و یا فقیر باشد. شاید هم بودن در هر دو این شرایط را در مقطعی از زندگی خود تجربه کرده باشد. ثروتمند بودن تنها به پول بستگی ندارد. ثروت در مورد رفاه، فراوانی، زمان، موفقیت و طرز فکر صحیح است. مسائل اجتماعی به فقر کمک می‌کند. با این حال، تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند نیز می‌تواند باعث تفاوت در میزان ثروت و موفقیت شود. یک تغییر ساده در طرز فکرتان می تواند شما را در مسیر درستی برای ثروتمند شدن به هر اندازه که می‌خواهید راهنمایی کند.

افراد ثروتمند و فقیر چه کسانی هستند؟

قبل از بیان تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند به پاسخ این سوال می‌پردازیم که افراد ثروتمند و فقیر چه کسانی هستند؟ به طور متعارف، افراد ثروتمند با پول، دارایی و کیفیت زندگی بالاتر مرتبط هستند. این دارایی‌ها شامل املاک و مستغلات، اوراق قرضه و سهام است . افراد ثروتمند لزوماً نیازی ندارند که ثروتمند به نظر برسند.

در مقابل افراد فقیر کسانی هستند که فراتر از توان خود زندگی می‌کنند. افراد فقیر پول و دارایی چندانی ندارند. به دلیل بدهی‌های انباشته شده، وام‌های روز پرداخت و غیره این افراد به اجبار با کیفیت پایین تر زندگی می‌کنند.

علت تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند چیست؟

گفتیم که تفاوت در ذهن فقیر و ثروتمند منجر به تفاوت در شرایط زندگی افراد فقیر و ثروتمند می‌شود. اما علت تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند چیست؟ ذهنیت مجموعه‌ای از تصورات پیش‌فرض یک فرد است که بر اساس تأثیرات پیرامون آن‌ها مانند خانواده، تجربه شخصی، رسانه، تحصیلات ساخته می‌شود. به عبارت دیگر، ذهنیت مجموعه‌ای از باورهای یک فرد است که حالت ذهنی او را شکل می‌دهد. می‌توان از ذهنیت‌ها برای دسته بندی افراد استفاده کرد. در این مورد، این باورهای رایج (عادات خرج کردن و رابطه با پول) به تفکیک افراد ثروتمند و فقیر کمک می‌کند. اما اصلی‌ترین علل تفاوت ذهنیت فقیر و ثروتمند عبارتند از:

  • باور: افراد ثروتمند باورهای مثبت بیشتری دارند. باور به فراوانی و قانون جذب از جمله رایج‌ترین باورها در میان افراد ثروتمند است. در مقابل ذهن فقیر انباشته از باورهای منفی است. باورهایی همچون باور به سخت به دست آمدن پول، منفی نگری و باور به بدشانس بودن از جمله این باورهاست.
  • عمل گرایی: افراد ثروتمند ذهنی عمل گرا دارند. این افراد برای رسیدن به رویاها و اهداف خود اقدام می‌کنند. در حالی که افراد فقیر همواره آرزوها و اهداف خود را نادیده می‌گیرند و برای رسیدن به آن‌ها اقدام جدی انجام نمی‌دهند.
  • پذیرش مسئولیت: ذهن ثروتمند پذیرش مسئولیت زندگی خود را برعهده می‌گیرد. ذهن ثروتمند می‌داند که شرایط بیرونی انسان بازتابی از درون و افکار اوست. از این رو می‌کوشد تا با مدیریت افکار و احساسات خود ثروت را به زندگی خود جذب کند. در مقابل ذهن فقیر همواره دیگران و شرایط بیرونی را عامل مشکلات خود معرفی می‌داند. ذهن فقیر هرگز مسئولیت زندگی خود را بر عهده نمی‌گیرد و اقدام سازنده‌ای برای تغییر آن انجام نمی‌دهد.
  • تمرکز: تمرکز ذهن ثروتمند بر نقاط مثبت زندگی، اهداف و خواسته‌هاست. تمرکز بر اهداف منجر به صرف وقت و انرژی در یک مسیر خاص و حصول موفقیت می‌شود. در مقابل ذهن فقیر باری به هر جهت حرکت می‌کند و به همین دلیل به موفقیت نمی‌رسد.
  • مثبت اندیشی: بر اساس قانون جذب هر فکری مانند خود را جذب می‌کند. بنابراین مثبت اندیشی ذهن ثروتمند موجب جذب ثروت و اتفاقات مثبت در زندگی می‌شود. در مقابل ذهن فقیر منفی نگر است و اتفاقات منفی و فقر را به سوی خود جذب می‌کند.

تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند

معیار های ثروتمند شدن چیست؟

معیارهای ثروتمند شدن چیست؟ تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند منجر به تفاوت عادت‌هایی میان افراد ثروتمند و فقیر می‌شود. در نتیجه افراد ثروتمند باورهایی دارند که معیار ثروتمند شدن تلقی می‌شوند. اصلی‌ترین معیارهای ثروتمند شدن عبارتند از:

  • آموزش دیدن: اکثر میلیونرها از ابتدا میلیونر به دنیا نیامده‌اند، آنها یاد گرفته‌اند که چگونه ثروت بسازند. هر چه بیشتر یاد بگیرند، جهان را بیشتر درک می‌کنند. در نتیجه پول بیشتری به دست می‌آورند. ثروتمندان می‌دانند که همه چیز را نمی‌دانند. ثروتمندان از مشاوره گرفتن نمی ترسند. آن‌ها می‌دانند که می‌توان چیزی را از هر شخص آموخت. در مقابل افراد فقیر مشتاق یادگیری نیستند. افراد فقیر از یادگیری لذت نمی‌برند. آن‌ها به رضایت آنی اهمیت می‌دهند. ذهن فقیر به تصویر و آنچه مردم در مورد او فکر می‌کنند اهمیت می‌دهد. از این رو، ذهن‌های فقیر از شنیدن دیدگاه‌های مخالف خوششان نمی‌آید و به سرعت در هنگام چالش احساس ناامنی می‌کنند.
  • نحوه هزینه کردن: افراد ثروتمند برای مایحتاج و چیزهای مورد نیاز خرج می‌کنند، نه آنچه که آرزو می‌کنند. یک فرد ثروتمند با یک تلفن کاملاً کارآمد نیازی به خرج کردن پول برای تلفن جدید ندارد. در مقابل مردم فقیر هم برای مایحتاج و هم برای خواسته‌هایشان خرج می‌کنند. یک فرد فقیر بیش از توان خود خرج می‌کند. افراد فقیر به تصویر اهمیت می‌دهند و نه توانایی مالی و ارزش خالص دارایی.

نتیجه گیری

تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند مهم‌ترین علتی است که برخی از افراد ثروتمند می‌شوند و برخی در حسرت ثروتمند شدن باقی می‌مانند. ثروتمند بودن برای فقرا یک رویا نیست. از آنجایی که آن‌ها کنجکاوی فکری برای یادگیری ندارند، ترجیح می دهند باور کنند که ثروتمندان یا ثروتمند به دنیا می آیند، یا شرور هستند. افراد فقیر عمدتا به دلیل طرز فکر و انتخاب سبک زندگی خود فقیر هستند. همه افراد می‌توانند با تغییر ذهنیت و عادات خود ثروتمند شوند. با شرکت در دوره جذب ثروت گود مود آکادمی سارا حیدری می‌توانید ذهنیت ثروت را فرا بگیرید و عادات افراد ثروتمند را در خود تقویت کنید.

باور، عمل گرایی، پذیرش مسئولیت، تمرکز و مثبت اندیشی مهم‌ترین علل علت تفاوت ذهن فقیر و ثروتمند هستند.

افراد فقیر افرادی با سطح پایین پول و کیفیت پایین‌تر زندگی هستند در حالی که  افراد ثروتمند از پول، دارایی و کیفیت زندگی بالاتری برخوردارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
دسته‌های دوره های آموزشی